


Producent
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Kraj pochodzenia składników
Wegetariańskie
Wegańskie
Bez laktozy
Bez jajek
Ocena
Cena
-
od
do
Otręby zbożowe
Otręby powstają z przemiału zbóż takich jak owies, pszenica, żyto lub ryż oraz z przemiału gryki. W ich skład w dużej mierze wchodzi zewnętrzna warstwa ziarna - owocowo nasienna. To pozostałości powstałe podczas przemiału ziarna na mąkę. Są bogatym źródłem witamin, błonnika oraz mikro- i makroelementów.

BIO Otręby owsiane bezglutenowe 250 g Vitabella

BIO Otręby owsiane bezglutenowe 250 g Vitabella
Popularność: Popularność: DUŻA
Zamówienie wyślemy do: 48h





MIELONA ŁUSKA GRYCZANA BIO 400 g - BIO PLANET

MIELONA ŁUSKA GRYCZANA BIO 400 g - BIO PLANET
Popularność: Popularność: DUŻA
Zamówienie wyślemy do: 24h





PŁATKI OTRĘBOWE BIO 250 g - BATOM

PŁATKI OTRĘBOWE BIO 250 g - BATOM
Popularność: Popularność: BARDZO DUŻA
Zamówienie wyślemy do: 48h





Płatki owsiane drobne BIO 600 g EkoWital

Płatki owsiane drobne BIO 600 g EkoWital
Popularność: Popularność: DUŻA
Zamówienie wyślemy do: 24h





OTRĘBY ORKISZOWE BIO (SUROWIEC) (30 kg) 8

OTRĘBY ORKISZOWE BIO (SUROWIEC) (30 kg) 8
Popularność: Popularność: BARDZO DUŻA
Zamówienie wyślemy do: 48h




