Producent
- ANDECHSER (6)
- BIO PLANET (13)
- BIO PLANET - CHŁODNICZE (2)
- BIO VERDE (sery, wędliny, humusy, inne) (6)
- EKO ŁUKTA (11)
- FRĄCKOWIAK (1)
- HOOIDAMMER (3)
- HOOIDAMMER (sery dojrzewające) (1)
- KARNTNERMILCH (8)
- KINDERDIJK (1)
- KOLIOS (1)
- KOURELLAS (1)
- LYE CROSS FARM (2)
- MOZZARELLA (2)
- OMA (8)
- PARMEZAN BIO (2)
- PRODUKTY KLASZTORNE (4)
- SANT’ANNA (2)
- SERABIO (3)
- SOBBEKE (4)
- TURVITA (1)
- YOMLEKO (2)
- ZIEMBIŃSKI (1)
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Wegetariańskie
Wegańskie
Dla niemowląt
Cena
-
od
do
Twarogi i serki
Produkty pochodzenia mlecznego są istotnym elementem kulinariów praktycznie całej Europy. Każdy region specjalizuje się w obróbce mleka w taki sposób, aby uzyskany z niego produkt zachwycał swoim niepowtarzalnym smakiem i aromatem, jak jest to np. w przypadku fety, twardych serów dojrzewających, mozzarelli czy serów twarogowych.