AGAR - AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON
Opis
AGAR - AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON
SKŁADNIKI
agar - agar* (certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 700 kJ / 167 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0 g
Sól: 1,25 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić. Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar - agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent - nazwa i adres: AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK |
AMYLON
AMYLON Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie