Chipsy paprykowe bezglutenowe BIO 85 g
Opis
Ekologiczne pieczone chipsy bezglutenowe. Zawierają 60% mniej tłuszczu niż zwykłe chipsy ziemniaczane.
SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana*51,4%, mąka kukurydziana*, płatki ziemniaczane*14,6%, olej słonecznikowy*, przyprawa paprykowa*4%(sól, mąka kukurydziana*, dekstroza*(z kukurydzy), serwatka*, cukier*, papryka*, pomidor*, cebula*, wyciąg z drożdży(z kukurydzy), czosnek*, olej słonecznikowy*, substancja przeciwzbrylająca:dwutlenek krzemu, ekstrakt z papryki*), sól. * składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 1756 kJ/ 418 kcal
białko (g): 6
węglowodany (g): 75
w tym cukry (g): 2
tłuszcz (g): 12
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Alergeny: mleko
BEZ GLUTENU: TAK
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | NIE | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | NIE | |
Bez soi | TAK | |
Bez kakao | TAK |
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie