Chrupki kukurydziane o smaku kechupowym bezglutenowe BIO 15g
Opis
Ekologiczne bezglutenowe pieczone chrupki kukurydziane o smaku ketchupowym.
Idealna przekąska dla dzieci!
SKŁADNIKI
kukurydza 75%(mąka i/lub ziarna), olej słonecznikowy*, przyprawa ketchupowa*5%(pomidor*, cukier, sól, proszek cytrynowy*, maltodekstryna*, cebula*, wyciąg z drożdży*, przyprawy*(czosnek*, pieprz*, goździki*, cynamon*), olej słonecznikowy*)
*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kJ/kcal): 1968/469
białko (g): 7,3
węglowodany (g): 62,0
w tym cukry (g): 4,3
tłuszcz (g): 20,6
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,5
błonnik pokarmowy (g): 3,5
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed bezpośrednim dostępem promieni słonecznych.
BEZ GLUTENU: TAK
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | NIE | |
Bez soi | TAK |
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie