Fasolka Adzuki BIO 400 g Eureko
Opis
OPIS
Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.
Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
SKŁADNIKI
fasola Adzuki* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 1534 kJ / 363 kcal
białko (g): 13 g
węglowodany (g): 63 g
tłuszcz (g): 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,2 g
błonnik pokarmowy (g): 13 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Możliwe alergeny: Może zawierać gluten, orzechy oraz sezam.
Produkt naturalny: TAK
Dane techniczne
Kraj producenta | Polska | |
Bez glutenu | NIE | |
Bez orzechów | NIE |
EUREKO
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie