Galgant korzeń mielony zioła Świętej Hildegardy 100g NatVita
Opis
Galgant (Alpinia) mielony jest jednym z ziół polecanych w diecie Świętej Hildegardy. Ta przyprawa nadaje się do potraw mięsnych (również wędzonych), azjatyckich oraz indyjskich. Kłącza galgantu zawierają olejki eteryczne, alpinon i gaganlo, odpowiedzialne za ostry, gorzki smak, który przypomina nieco smak imbiru.
Propozycja podania: 1-3 szczypty mielonego galgantu dodawać do potraw np. mięsnych, warzywnych. Można go także dodawać do marynat, dyni, kompotów itp.
Składniki: 100% Galgant
Masa netto: 100g
Kraj pochodzenia: Chiny
Dane techniczne
Certyfikat BIO | TAK | |
Kraj producenta | Polska | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK |
NatVita
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie