JAGODA BIO 200 g - BIOGOL
Opis
JAGODA BIO 200 g - BIOGOL
Jagoda Bio to świetny dodatek do deserów, budyniu, jogurtu, pasuje również do naleśników, gofrów i słodkich wypieków. Jagody zawierają duże ilości garbników, które uszczelniają błony śluzowe żołądka, dlatego spożywanie ich polecane jest w przebiegu schorzeń żołądkowo-jelitowych. Jagody to również bogactwo przeciwutleniaczy, witaminy C, A oraz B.
SKŁADNIKI
jagoda czarna* (Vaccinium myrtillus) (60%), zagęszczony sok jabłkowy* (33%), woda, substancja zagęszczająca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny). Produkt sporządzony ze 100 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Masa netto: 200g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 515 kJ / 123 kcal
Tłuszcz - 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
Węglowodany - 30 g
w tym cukry - 4,5 g
Białko - 1,2 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 °C.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez drożdży | TAK | |
Bez soi | TAK |
BIOGOL
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie