KOPER WŁOSKI ŚWIEŻY (FENKUŁ) BIO (około 0,50 kg)
![]() |
![]() |
Opis
Uwaga! Minimum logistyczne wynosi 0,35 kg. Sprzedajemy wyłącznie wielokrotność tej liczby.
- źródło witamin i soli mineralnych
- polecana do omletów, smażonych ryb, sosów tatarskich, kiszonych ogórków i kapusty, a także zup
Koper (Anethum) jest rośliną jednoroczną lub dwuletnią z rodziny selerowatych. Prawdopodobnie pochodzi z terenów południowo-wschodniej Azji. Uprawiany na całym świecie, również w Polsce nie ma dużych wymagań glebowych i środowiskowych.
Koper jest wyjątkowo zdrowym, aromatycznym ziołem. Bogaty w witaminy – E, D, K, A, z grupy B, C oraz H – i minerały – żelazo, fosfor, wapń, potas, cynk oraz magnez – koper wyróżnia się niewielką ilością kalorii i wysokim stężeniem, będących sprzymierzeńcem organizmu w walce o zachowanie zdrowia i urody, antyoksydantów.
Koper polecany jest do omletów, smażonych ryb, sosów tatarskich, kiszonych ogórków i kapusty, a także zup.
W siatce będą 1-2 kopry włoskie Bio.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechować w suchym i chłodnym miejscu
Producent - nazwa i adres: BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Dane techniczne
![]() |
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO |
![]() |
Wegetariańskie | TAK |
![]() |
Wegańskie | TAK |
![]() |
Produkt świeży | TAK |
Dostawa
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)




DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł

Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie