biogo.pl
Waluty
Waluty

KUKURYDZIANY SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY BIO 100 g – SCHNITZER

Liczba sprzedanych sztuk: fn_get_product_sales(37570)
klientów kupiło szt.
Zamówienie wyślemy do: 48h
Dostawa: od 9,99 zł (Polska) SPRAWDŹ

12,11 zł
Cena: 12,11 zł 12.11

ilość szt
Zyskujesz 12 nasionek [?]

Ocena: 4.00 1 ocen / 0 opinii
Producent: SCHNITZER
Kod produktu: 4022993045185

Opis

KUKURYDZIANY SPÓD DO PIZZY BEZGLUTENOWY BIO 100 g – SCHNITZER

SKŁADNIKI
34% skrobia kukurydziana*, woda, 15% mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*     *Składniki pochodzące z uprawy ekologicznej

OPIS
Bezglutenowy spód do pizzy wystarczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1183 kJ / 281 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,6 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obłożyć dowolnymi składnikami. Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dane techniczne

Certyfikat BIO CERTYFIKAT BIO
Bez glutenu TAK
Wegetariańskie TAK
Wegańskie TAK
Bez laktozy TAK
Bez jajek TAK
Bez orzechów TAK
Bez cukru NIE
Bez soi TAK

Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie

Formy dostawy

DHL

Czas doręczenia:

Darmowa dostawa od xx zł

xx zł
Sklep internetowy Shoper Premium