Krem do gotowania kokosowy tajski BIO 200 ml Ecomil
Opis
Krem kokosowy tajski nie warzy się podczas gotowania. Można go gotować oraz mieszać z kwaśnymi składnikami jak cytryna, wino czy musztarda. Świetny do sosów, zup, warzyw i deserów oraz do kawy czy herbaty. Nie zawiera glutenu i laktozy. Odpowiedni dla wegan.
SKŁADNIKI
mleko kokosowe* 60%, woda, czerwone curry* (chili* 0,28%, czosnek*, sól morska, imbir*, zagęszczony sok z limonki* 0,08%, kolendra*, trawa cytrynowa* 0,025%, czarny pieprz*), stabilizatory: ksantan i guma guar, chili*, naturalny aromat kokosowy*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 623/149
białko (g): 1,3
węglowodany (g): 3,0
w tym cukry (g): 1,5
tłuszcz (g): 14,0
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 13,0
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Wstrząsnąć przed otwarciem. Po otwarciu trzymać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
BEZ GLUTENU: TAK
BEZ LAKTOZY: TAK
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
![]() |
Wegetariańskie | TAK |
![]() |
Wegańskie | TAK |
Dostawa
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)




DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł

Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie