Krem do gotowania z orzechów nerkowca bez cukru BIO 200 ml Ecomil
Opis
Krem z orzechów nerkowca bez cukru nie warzy się podczas gotowania. Można go gotować oraz mieszać z kwaśnymi składnikami jak cytryna, wino czy musztarda. Świetny do sosów, zup, warzyw i deserów oraz do kawy czy herbaty. Nie zawiera glutenu i laktozy. Odpowiedni dla wegan. Zawiera poniżej 0,5g cukrów na 100g produktu, dzięki czemu może być nazywany produktem bez cukru.
SKŁADNIKI
woda, ORZECHY NERKOWCA* 7%, olej słonecznikowy*, stabilizator: guma arabska, ksantan; sól morska. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 389/93
białko (g): 1,3
węglowodany (g): 2,8
w tym cukry (g): <0,5
tłuszcz (g): 8,3
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1,1
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Wstrząsnąć przed otwarciem. Po otwarciu trzymać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Alergeny: orzechy nerkowca
BEZ CUKRU: TAK
BEZ GLUTENU: TAK
BEZ LAKTOZY: TAK
Możliwe alergeny: orzechy
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK | |
Bez kakao | TAK |
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie