Kwas chlebowy wileński 500 ml
Opis
woda, cukier, suchary chlebowe 2,4 % (warzony słód ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, dwutlenek węgla.
OPIS
Kwas chlebowy naturalny bez konserwantów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 154 kJ/36 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 8,1 g
w tym cukry: 7,1 g
Białko: 0 g
Sól: 0,02 g
UWAGA
Na dnie może osiąść naturalny osad pochodzący z sucharów.
Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Kraj producenta | Polska | |
Bez glutenu | NIE | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | NIE | |
Bez soi | TAK | |
Bez kakao | TAK | |
Zakwasy i kiszonki | TAK |
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie