MAJONEZ JAJECZNY BIO 325 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
Opis
MAJONEZ JAJECZNY BIO 325 g - LA CUISINE D AUTREFOIS
OPIS
Majonez jajeczny to idealny dodatek do sałatek, potraw i jako baza do sosów. Jest podstawą sosu chrzanowego, czosnkowego i tatarskiego, świetnie pasuje jako dodatek do kanapek i frytek. Głównym składnikiem majonezu jest olej słonecznikowy, który jest bogaty w kwasy omega-3 i omega-6.
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy* (77 %), żółtko jaja*, ocet jabłkowy*, woda, musztarda dijon* (woda, ziarna gorczycy*, ocet jabłkowy*, sól morska), sól morska, koncentrat soku z cytryny*, substancje zagęszczające: guma ksantanowa*, guma guar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa netto: 325g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2991 kJ/728 kcal
Tłuszcz - 79 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 8,8 g
Węglowodany - 1,5 g
w tym cukry - 1,0 g
Białko - 1,3 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od źródeł światła i ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 miesiąca.
Producent - nazwa i adres: SDMR, 2 RUE DES BOURELLES, 38240 DOMENE
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | NIE | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez drożdży | TAK | |
Bez soi | TAK |
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie