MAKARON (2-JAJECZNY) WSTĄŻKA BIO 250 g - BIO EUROPA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opis
SKŁADNIKI
Semolina (mąka z pszenicy durum)*, jaja świeże* (9%) (*certyfikowany składnik ekologiczny).
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 min, w proporcji 100g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 2,3 g
Białko: 13 g
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
![]() |
Certyfikat BIO | TAK |
![]() |
Kraj producenta | Polska |
![]() |
Wegetariańskie | TAK |
![]() |
Wegańskie | NIE |
![]() |
Bez laktozy | TAK |
![]() |
Bez jajek | NIE |
![]() |
Bez orzechów | TAK |
![]() |
Bez cukru | TAK |
![]() |
Bez soi | TAK |
Dostawa
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)




DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie