MAKARON (2-JAJECZNY) WSTĄŻKA BIO 250 g - BIO EUROPA
Opis
semolina (mąka z PSZENICY durum)*, JAJA świeże* (9 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w osolonej wodzie przez 4 - 8 min, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1569 kJ / 370 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Weglowodany: 73 g
w tym cukry: 2,3 g
Białko: 13 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | TAK | |
Kraj producenta | Polska | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | NIE | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | NIE | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK |
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie