MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO
Opis
MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO
Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnego przepisu, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum. W składzie znajdziemy połączenie mąki kukurydzianej i ryżowej. Obydwie te mąki są delikatne w smaku. Z makaronu spaghetti przygotujemy tradycyjne, włoskie potrawy takie jak carbonara, bolognese, neapolitana.
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa netto: 250g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g
Błonnik - 1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK | |
Produkt świeży | NIE |
ALCE NERO
Alce Nero Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (1)
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie
Joanna Dyrda-Muskus
Bardzo łatwo zachować strukturę tego makaronu w trakcie gotowania, zawsze jest w sam raz, lekko twardy, taki jak lubię.
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Joanna Dyrda-Muskus
Bardzo łatwo zachować strukturę tego makaronu w trakcie gotowania, zawsze jest w sam raz, lekko twardy, taki jak lubię.