MAKARON (SEMOLINOWY) FARFALLE BIO 500 g - ALCE NERO
Opis
mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 1474 kJ / 351 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK |
ALCE NERO
Alce Nero Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (1)
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie
Grażyna Niedzieska
bardzo smaczny makaron, nadaje sie do wielu potraw :-)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Grażyna Niedzieska
bardzo smaczny makaron, nadaje sie do wielu potraw :-)