MAKARON (SEMOLINOWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI
mąka z pszenicy durum* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1,5 l wody na100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1490 kJ / 351 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany - 73 g
W tym cukry - 4 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Suplement diety | NIE | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK | |
Bez kakao | TAK |
ALCE NERO
Alce Nero Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie