MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 400 g - BIO EUROPA
Opis
mąka ŻYTNIA razowa typ 1850* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 5 - 8 min., w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
wtym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Weglowodany: 70 g
w tym cukry: 8,2 g
Błonnik: 12 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | TAK | |
Kraj producenta | Polska | |
Bez glutenu | NIE | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK |
BIO KONTYNENTY
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie