MISO SHIRO (NA BAZIE RYŻU) BIO 300 g - LIMA
Opis
SKŁADNIKI
Ryż*(63%), soja*(23%),woda, sól morska (6,3%), Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 721 kJ /173 kcal
Białko - 7,9 g
Węglowodany - 26,7 g
w tym cukier: 26,7 g
Tłuszcz - 3,8 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,5 g
Błonnik - 4,2 g
Sód - 2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera soję. Produkt może zawierać gluten.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | NIE |
LIMA
LIMA Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie