Makaron farfalle BIO 500 g Granoro
Opis
Ekologiczny makaron farfalle wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum
SKŁADNIKI
100% mąka z pszenicy durum BIO
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kJ/kcal): 1532 kJ/ 361 kcal
białko (g): 11
węglowodany (g): 74
w tym cukry (g): 2
tłuszcz (g): 1.7
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0.5
błonnik pokarmowy (g): 3
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Alergeny: pszenica, gluten
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
Bez glutenu | NIE | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | NIE | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | NIE |
GRANORO
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (1)
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie
Agnieszka Mroczko
Obaj moi synowie się nim zajadają.
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Agnieszka Mroczko
Obaj moi synowie się nim zajadają.