Makaron spaghetti bezglutenowy 250 g Schar
Opis
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana, mąka ryżowa, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna (kj/kcal): 1566 kJ/ 370 kcal
Białko (g): 6.6
Węglowodany (g): 77
w tym cukry (g): 1.4
Tłuszcz (g): 3.3
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 1
Błonnik pokarmowy (g): 2.8
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
100 g makaronu włóż do gotującej się lekko osolonej wody (2 litry), gotuj przez 12-14 minut, a następnie odcedź na sitku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU: TAK
BEZ LAKTOZY: TAK
Możliwe alergeny: Może zawierać śladowe ilości soi
Dane techniczne
Kraj producenta | Włochy | |
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | NIE |
SCHAR
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie