Miso hatcho BIO 300 g Clearspring
Opis
Pasta ze sfermentowanych ziaren soi, o bogatym pełnym smaku. Używać zamiast soli ( 1 łyżeczka na 1 kubek płynu) do zup, sosów, unikać gotowania. Produkt niepasteryzowany.
SKŁADNIKI
Całe ziarna soi* (65%), woda, sól morska, prażona mąka jęczmienna flour*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 895 kJ/ 214 kcal
białko (g): 23,3
węglowodany (g): 12,7
w tym cukry (g): 1,8
tłuszcz (g): 10,4
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 2,12
błonnik pokarmowy (g): 6
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temp. Poniżej 15 st. C. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Pod wpływem powietrza może pojawić się nieszkodliwy nalot, który należy usunąć.
Alergeny: gluten, soja
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | NIE |
CLEARSPRING
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie