OLEJ RZEPAKOWY DO SMAŻENIA BEZGLUTENOWY BIO 500 ml - BIO FOOD
Opis
OLEJ RZEPAKOWY DO SMAŻENIA BEZGLUTENOWY BIO 500 ml - BIO FOOD
Nasz olej jest rafinowany – idealnie nadaje się do smażenia! Olej rzepakowy ma neutralny smak, nadaje się więc do smażenia zarówno potraw mięsnych, wytrawnych oraz do słodkich racuchów czy naleśników.
SKŁADNIKI
olej rzepakowy* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)'
Masa netto: 500ml
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 3760 kJ/900 kcal
Tłuszcz: 100 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
UWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.
Producent - nazwa i adres: ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA BIO FOOD SP. Z O.O. ZAKŁAD PRODUKCYJNY CIECHOCIN, CIECHOCIN 32, 87-408 CIECHOCIN
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK |
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie