Orzech nerkowca w czekoladzie bez glutenu BIO 50 g
Opis
OPIS
ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWE BIO 60 g - DOTI
Delikatny słodkawy smak ekologicznych nerkowców łączy się w harmonijną całość z organiczną belgijską czekoladą. Produkt z polskiej rodzinnej Manufaktury, wytwarzany tradycyjnymi, ręcznymi metodami. Produkt jest przebadany pod kątem nieobecności glutenu, nadaje się dla osób na diecie bezglutenowej.
SKŁADNIKI
czekolada 80% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi)], orzechy nerkowca* 19%, substancja glazurująca: guma arabska*, sacharoza*, miód*(*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera soję, orzechy nerkowca.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | NIE | |
Bez cukru | NIE | |
Bez soi | NIE | |
Bez kakao | NIE |
DOTI
DOTI Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie