PESTO GENOVESE (SOS BAZYLIOWY) BIO 130 g - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI
bazylia*(35,7%), olej słonecznikowy*, woda, oliwa z oliwek extra virgin*(10,6%), orzechy nerkowca*, parmezan*(2,6%)(mleko, sól, podpuszczka), mąka ziemniaczana*, cukier trzcinowy*, ser owczy*(mleko, sól, podpuszczka), sól, orzechy piniowe*, czosnek*, regulator kwasowości - kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Należy je jedynie dodać do gorącego makaronu (najlepiej semolinowego), tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1384 kJ/ 335 kcal
Tłuszcz - 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,5 g
Węglowodany - 7,2 g
w tym cukry - 3,8 g
Białko - 3,2 g
Sól - 1,8 g
ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Wegetariańskie | TAK | |
Bez laktozy | NIE | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | NIE | |
Bez cukru | NIE | |
Bez drożdży | TAK | |
Bez soi | TAK |
ALCE NERO
Alce Nero Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie