SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 110 g - NATTO
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Opis
Produkt chłodniczy - możliwy tylko odbiór osobisty w sklepach stacjonarnych i magazynie centralnym.
SKŁADNIKI
soja* (poddana fermentacji bakterią Bacilus subtiis natto), woda(*certyfikowany składnik ekologiczny).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 840 kJ/ 200 kcal
Tłuszcz (g): 0g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0g
Węglowodany (g): 10g
W tym cukry (g): 0g
Białko (g): 15,5g
Sól (g): 0g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od + 7 do + 10 stopni.
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera soję.
POCHODZENIE SKŁADNIKÓW
Soja - Polska
Bakterie - Japonia.
Dane techniczne
![]() |
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO |
![]() |
Wegetariańskie | TAK |
![]() |
Wegańskie | TAK |
![]() |
Bez laktozy | TAK |
![]() |
Bez jajek | TAK |
![]() |
Bez orzechów | TAK |
![]() |
Bez cukru | TAK |
![]() |
Bez soi | NIE |
![]() |
Bez kakao | TAK |

NATTO
NATTO Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Dostawa
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)




DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł

Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie