SOS SOJOWY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA
Opis
woda, nasiona SOI*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnikekologiczny)
OPIS
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 315 kJ/ 74 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 8,3 g
w tym cukry - 3,4 g
Błonnik - 0 g
Białko - 9,8 g
Sól - 14,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez drożdży | TAK | |
Bez soi | NIE |
TERRASANA
Terrasana Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie