Sos sojowy Tamari bezglutenowy BIO 500 ml Clearspring
Opis
OPIS
Tradycyjnie wytwarzany japoński sos sojowy bez pszenicy i glutenu. Podwójna moc, dojrzewający w drewnie cedrowym.
SKŁADNIKI
ziarna soi* (46%), woda, sól morska, mirin* (słodki ryż*, woda, ryż uprawny*).*składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 832 kJ/ 196 kcal
białko (g): 13,7
węglowodany (g): <0,1
w tym cukry (g): <0,1
tłuszcz (g): 0,2
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): <0,1
błonnik pokarmowy (g): 1,7
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temp. Od 10 do25°C.
Alergeny: soja
BEZ CUKRU: TAK
BEZ GLUTENU: TAK
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | NIE |
CLEARSPRING
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie