TEMPEH W ZALEWIE BIO 400 g SMAAKT
Opis
TEMPEH W ZALEWIE BIO 400 g - SMAAKT
Tempeh to popularny składnik na bazie tofu, popularny w kuchni indonezyjskiej. Stosuje się go jako zamiennik mięsa i produktów nabiałowych. Jest doskonałym źródłem białka roślinnego dla osób, które wyeliminowały z diety produkty odzwierzęce. Produkt jest bogaty w magnez, który wspomaga regenerację mięśni, pomaga się odprężyć, zrelaksować i niwelować napięcie.
SKŁADNIKI
woda, tofu* 45% (soja*, siarczan wapnia), sól morska, (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa netto: 400g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU W 100 g:
Wartość energetyczna: 800 kJ / 191kcal
Tłuszcz: 8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,02 g
Magnez: 62 mg (17% RWS)*
*RWS- referencyjna wartość spożycia
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w warunkach chłodniczych. Spożyć w ciągu trzech dni.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez drożdży | TAK | |
Bez soi | NIE |
SMAAKT
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie