Tridelli wegańskie pierożki warzywne z batatami i dynią BIO 180 g Soto
Opis
Produkt chłodniczy - możliwy tylko odbiór osobisty w sklepach stacjonarnych i magazynie centralnym.
Tridelli wegańskie pierożki warzywne z batatami i dynią BIO 180 g Soto
Ekologiczne, wegańskie pierożki warzywne z batatami i dynią BIO. Opakowanie przyjazne dla środowiska – wykonane w 57% z plastiku pochodzącego z recyclingu.
SKŁADNIKI
Nadzienie: bataty* (10%), dynia* (10%), marchew* (8%), papryka czerwona* (7%), cebula *(7%), ryz pełnoziarnisty*, sezam *(2%), płatki ziemniaczane*, sól*, przyprawy*. Ciasto: mąka pszenna*, woda, olej słonecznikowy*, sól, przyprawy*
*pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych
Produkt może zawierać: gorczycę, soję, migdały, orzechy nerkowca.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Tłuszcz - 7.2 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0.9 g
Węglowodany - 28 g
- w tym cukry - 3.6 g
Błonnik - 2.6 g
Białko - 4.7 g
Sól - 1.2 g
MASA NETTO: 180 g
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 2-7 C.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | TAK | |
Bez glutenu | NIE | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | NIE | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | NIE | |
Bez kakao | TAK |
SOTO
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie