Vollkornbrot Solena chleb razowy 250g bezglutenowy Schar
Opis
OPIS
Vollkornbrot Solena chleb razowy 250g bezglutenowy Schar
SKŁADNIKI
śruta ryżowa pełna 34% , woda , śruta z prosa 8% , śruta z gryki 7% , nasiona słonecznika 7% , otręby z ŁUBINU , mąka z ŁUBINU , substancja zagęszczająca: guma guar ; syrop z buraków cukrowych , sól , karmelizowany syrop cukrowy, drożdże.
Wartość odżywcza produktu w 100 g:
Wartość energetyczna - 494 kJ / 118 kcal
Tłuszcz - 3,5 g
Węglowodany - 15,3
Białko - 3,8
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dane techniczne
Kraj producenta | Włochy | |
Bez glutenu | NIE | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK |
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie