ZAGĘSZCZONY PRODUKT SOJOWY BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - NATUMI
Opis
SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, soja* (8%), syrop kukurydziany*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, sól morska, ekstrakt z wanilii Bourbon* (*certyfikowany składni ekologiczny)
OPIS
Produkt w 100% roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W celu ubicia produkt należy schłodzić. Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 704 kJ/171 kcal
Tłuszcz - 17,0 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2 g,
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,9 g,
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 10,5 g
Węglowodany - 2,2 g,
w tym cukry - 2,0 g
Błonnik - 0,8 g
Białko - 2,7 g
Sól - 0,10 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych.
Dane techniczne
Certyfikat BIO | CERTYFIKAT BIO | |
Bez glutenu | TAK | |
Wegetariańskie | TAK | |
Wegańskie | TAK | |
Bez laktozy | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | NIE | |
Bez soi | NIE | |
Bez kakao | TAK |
NATUMI
Natumi Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie