Strona głównaProdukty i przepisyMakaron z pesto z awokado

Makaron z pesto z awokado

Składniki:

Przygotowanie:

Wrzucamy wszystkie składniki sosu do blendera i blendujemy na gładką masę. Przy użyciu spirulizera przygotowujemy makaron z cukinii. Następnie mieszamy wszystko razem (makaron można najpierw lekko podgotować na parze, lecz nie jest to konieczne) 😋

Polecamy z dodatkiem pomidorków koktajlowych jako świetny, lekki, obiad na upały.

Mgr Malgorzata Zawieja Dietetyk Kliniczny
Dietetyczka kliniczna. Od wczesnych lat fascynował ją wpływ jedzenia na nasze zdrowie i samopoczucie, i jak często wybieramy produkty w sposób losowy i nieświadomy. Ciekawość zaprowadziła ją na studia dietetyczne we Wrocławiu, które ukończyła z tytułem magistra w 2018 roku.
spot_imgspot_img

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

spot_img
Polecane artykuły
spot_img

Ostatnie artykuły

spot_img