biogo.pl
do kasy suma: 0,00 zł
Waluty
Kategorie blog
Blog
Chmura tagów

Makaron z pesto z awokado

0

Składniki: 2 dojrzałe awokado spora garść bazylii sok z 1 małej cytryny (lub połówki dużej) 3 ząbki czosnku 4 łyżki nasion konopi 4 łyżki płatków drożdżowych nieaktywnych szczypta soli i pieprzu Wrzucamy wszystkie składniki sosu do blendera i blendujemy na gładką masę. Przy użyciu spirulizera przygotowujemy makaron z cukinii. Następnie mieszamy wszystko razem (makaron można najpierw lekko podgotować na parze, lecz nie jest to konieczne). 😋 Polecamy z dodatkiem pomidorków koktajlowych jako świetny, lekki, obiad na upały.

Autor: Anna Łabędzka dietetyk kliniczny, psychodietetyk

Komentarze do wpisu (0)

PROMOCJA

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium