


Certyfikat BIO
Kraj producenta
Wegetariańskie
Bez jajek
Bez cukru
Bez kakao
Cena
-
od
do
Bakalie w czekoladzie
Bakalie w czekoladzie to słodka przekąska idealna na każdą okazję. Mają doskonały smak, a jednocześnie są źródłem wielu cennych składników odżywczych. Kiedy w czekoladzie zostaną zatopione rodzynki, suszone śliwki, figi, daktyle czy jagody inkaskie, każdy kęs staje się źródłem błonnika, witamin z grupy B, C, E, magnezu, żelaza, fosforu czy potasu. Do wewnątrz mogą trafić również orzechy laskowe czy migdały, które zawierają NNKT, czyli niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe.







DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 250 g - BIO PLANET






DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g - BIO PLANET






MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BIAŁEJ, KURKUMIE I KOKOSIE BIO 150 g - TERRASANA






ORZESZKI PEKAN W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I KAKAO BIO 100 g - TERRASANA






MIGDAŁY W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I CYNAMONIE BIO 150 g - TERRASANA





