


Producent
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Kraj pochodzenia składników
Wegetariańskie
Dla niemowląt
Bez jajek
Ocena
Cena
-
od
do
Bakalie w czekoladzie
Bakalie w czekoladzie to słodka przekąska idealna na każdą okazję. Mają doskonały smak, a jednocześnie są źródłem wielu cennych składników odżywczych. Kiedy w czekoladzie zostaną zatopione rodzynki, suszone śliwki, figi, daktyle czy jagody inkaskie, każdy kęs staje się źródłem błonnika, witamin z grupy B, C, E, magnezu, żelaza, fosforu czy potasu. Do wewnątrz mogą trafić również orzechy laskowe czy migdały, które zawierają NNKT, czyli niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe.








ORZECHY LASKOWE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA






IMBIR BIO KANDYZOWANY 100 g - BIO PLANET






Wiśnia liofilizowana w czekoladzie BIO 50 g Super Fudigo Megusto







BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g - BIO PLANET






DAKTYLE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 100 g - BIO PLANET






MALINY LIOFILIZOWANE W GORZKIEJ CZEKOLADZIE FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 50 g - LANDGARTEN






BANANY W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 250 g - BIO PLANET






MIGDAŁY PRAŻONE W SOSIE TAMARI BEZGLUTENOWE BIO 50 g - LANDGARTEN






MIGDAŁY W CZEKOLADZIE BIAŁEJ, KURKUMIE I KOKOSIE BIO 150 g - TERRASANA






ORZECHY NERKOWCA W CZEKOLADZIE DESEROWEJ BEZGLUTENOWE BIO 60 g - DOTI






MIGDAŁY W CZEKOLADZIE MLECZNEJ I CYNAMONIE BIO 150 g - TERRASANA






Malina liofilizowana w czekoladzie BIO 50 g Super Fudgio





