


Producent
-
ANDECHSER (5)
-
AZIENDA AGRICOLA IL BARDELLONE (1)
-
BIO PLANET (13)
-
ECOR (1)
-
EKO ŁUKTA (13)
-
FRĄCKOWIAK (1)
-
HOOIDAMMER (3)
-
KINDERDIJK (3)
-
KOLIOS (1)
-
LYE CROSS FARM (2)
-
ŁEMKOWYNA (4)
-
MOZZARELLA (1)
-
NOWAK (2)
-
OMA (11)
-
PARMEZAN BIO (2)
-
PRODUKTY KLASZTORNE (4)
-
SERABIO (3)
-
SOBBEKE (5)
-
TURVITA (1)
-
ZIEMBIŃSKI (1)
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Wegetariańskie
Wegańskie
Cena
-
od
do
Twarogi i serki
Produkty pochodzenia mlecznego są istotnym elementem kulinariów praktycznie całej Europy. Każdy region specjalizuje się w obróbce mleka w taki sposób, aby uzyskany z niego produkt zachwycał swoim niepowtarzalnym smakiem i aromatem, jak jest to np. w przypadku fety, twardych serów dojrzewających, mozzarelli czy serów twarogowych.







SER ŻÓŁTY MAŚLANY PLASTRY BIO (45 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g - OMA






Ser Cheddar łagodny, dojrzewający 3-5 miesięcy BIO 200 g Lye Cross Farm






MIX CZTERECH TARTYCH SERÓW (48% TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g - SOBBEKE






SER GOUDA PLASTRY BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g - OMA






SER DOJRZEWAJĄCY Z ZIOŁOWYM PESTO 50% TŁUSZCZU BIO 200 g - HOOIDAMMER






Twarożek brzoskwinia mango marakuja 20% BIO 150 g Andechser Natur






SER ŻÓŁTY PODPUSZCZKOWY ŚMIETANKOWY PLASTRY BIO 125 g - EKO ŁUKTA






SER ŻÓŁTY PODPUSZCZKOWY MAZURSKI PLASTRY BIO 125 g - EKO ŁUKTA






Ser Gouda w plastrach BIO 125 g Produkty Klasztorne





