


Producent
-
ANDECHSER (5)
-
AZIENDA AGRICOLA IL BARDELLONE (1)
-
BIO PLANET (10)
-
ECOR (1)
-
EKO ŁUKTA (14)
-
FRĄCKOWIAK (1)
-
HOOIDAMMER (3)
-
KINDERDIJK (3)
-
KOLIOS (1)
-
KOURELLAS (1)
-
LYE CROSS FARM (2)
-
ŁEMKOWYNA (4)
-
MOZZARELLA (2)
-
NOWAK (2)
-
OMA (12)
-
PARMEZAN BIO (2)
-
PRODUKTY KLASZTORNE (3)
-
SERABIO (3)
-
SOBBEKE (5)
-
TURVITA (2)
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Wegetariańskie
Wegańskie
Cena
-
od
do
Twarogi i serki
Produkty pochodzenia mlecznego są istotnym elementem kulinariów praktycznie całej Europy. Każdy region specjalizuje się w obróbce mleka w taki sposób, aby uzyskany z niego produkt zachwycał swoim niepowtarzalnym smakiem i aromatem, jak jest to np. w przypadku fety, twardych serów dojrzewających, mozzarelli czy serów twarogowych.







Ser Cheddar łagodny, dojrzewający 3-5 miesięcy BIO 200 g Lye Cross Farm






SER ŻÓŁTY MAŚLANY PLASTRY BIO (45 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g - OMA






MIX CZTERECH TARTYCH SERÓW (48% TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) BIO 200 g - SOBBEKE






SER DOJRZEWAJĄCY Z ZIOŁOWYM PESTO 50% TŁUSZCZU BIO 200 g - HOOIDAMMER






SER GOUDA PLASTRY BIO (48 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g - OMA






SER ŻÓŁTY PODPUSZCZKOWY ŚMIETANKOWY PLASTRY BIO 125 g - EKO ŁUKTA






Twarożek brzoskwinia mango marakuja 20% BIO 150 g Andechser Natur






SER ŻÓŁTY PODPUSZCZKOWY MAZURSKI PLASTRY BIO 125 g - EKO ŁUKTA






SER ŻÓŁTY Z CHILI PLASTRY BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 150 g - OMA






PRZEKĄSKI SEROWE WĘDZONE (SCARMOZETTI AFFUMICATE) BIO 150 g - OMA





