


Producent
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Bez glutenu
Wegetariańskie
Wegańskie
Bez laktozy
Bez cukru
Cena
-
od
do
Makarony gryczane
Alternatywą dla produktów wytwarzanych z tradycyjnych zbóż jest makaron wykonany z mąki gryczanej. Makaron gryczany ma niski indeks glikemiczny i nie zawiera glutenu, dlatego też może być z powodzeniem wprowadzony do diety osób chorujących na cukrzycę czy celiakię.







MAKARON (GRYCZANY) GNIAZDA WSTĄŻKI BIO 250 g - BIO EUROPA






MAKARON (GRYCZANY) ŚWIDERKI FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - APOTHEKE






MAKARON (GRYCZANY) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALB-GOLD






MAKARON (GRYCZANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - RAPUNZEL






MAKARON (GRYCZANY Z BATATAMI) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA






MAKARON (GRYCZANY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 500 g - ALB GOLD (ALB NATUR)






MAKARON RAMEN NOODLE GRYCZANY Z SHIITAKE BEZGLUTENOWY BIO 280 g - TERRASANA





