


Producent
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Bez glutenu
Wegetariańskie
Wegańskie
Dla niemowląt
Bez laktozy
Cena
-
od
do
napoje kokosowe
Napój kokosowy powstaje poprzez zalanie gorącą wodą rozdrobnionego miąższu lub suszonego miąższu zwanego koprą, a następnie zostaje odciśnięty płyn. W taki sposób powstaje biały, podobny do mleka napój, który pachnie i smakuje jak kokos. Zawartość tłuszczu jest od 15 do 25%, o różnej gęstości, a wszystko zależne jest od ilości wody.







Napój migdałowy bez dodatku cukrów bezglutenowy BIO 1 l - Natumi






Woda kokosowa naturalna BIO 1 L - COCO (DR. MARTINS)






KOKOSOWA ALTERNATYWA MLEKA (17% TŁUSZCZU) BIO 200 ml - AMAIZIN







KOKOSOWA ALTERNATYWA MLEKA W PUSZCE LIGHT (9% TŁUSZCZU) BIO 400 ml - COCOMI





