
Producent
-
Arche Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
-
BYODO
-
CLEARSPRING
-
LIMA Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
-
SOLIDA FOOD Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
-
Terrasana Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy, Polska
Certyfikat BIO
Kraj producenta
-
Polska
-
Moskwa
-
Włochy
-
Węgry
-
Białoruś
-
Słowacja
-
Izrael
-
Republika Korei
-
Słowenia
-
Irlandia
-
Korea Południowa
-
Chiny
-
Chiny
-
Anglia
-
USA
-
Niemcy
-
Francja
-
Włochy
-
Belgia
-
Litwa
-
Holandia
-
Hiszpania
-
Czechy
-
Korea Południowa
-
Słowacja
-
Meksyk
-
Austria
-
Dania
-
Kanada
-
Wielka Brytania
-
Rosja
-
Norwegia
-
Chorwacja
-
Sri Lanka
-
Estonia
-
Stany Zjednoczone
-
Argentyna
-
Indie
-
Szwecja
-
Korea
-
Japonia
-
Ukraina
-
Grecja
-
Słowenia
-
Szwajcaria
-
Nowa Zelandia
-
Nigeria
-
Hong Kong
-
Łotwa
-
Tajlandia
-
Maroko
-
Armenia
-
Austria
-
Haiti
-
Paragwaj
-
Finlandia
Kraj pochodzenia składników
-
Polska
-
Polska / Ekwador
-
Indie / Ekwador / Polska
-
KRAJ
-
Polska - Kołobrzeg - źród
-
Witnam
-
Witnam
-
Polska/Ukraina
-
Polska/Ukraina
-
FR
-
FR
-
PL
-
PL
-
IT
-
IT
-
DE
-
DE
-
AL
-
ES
-
LK
-
LK
-
LT
-
LT
-
DK
-
DK
-
SK
-
SK
-
BG
-
BG
-
NL
-
NL
-
GR
-
GR
-
HR
-
HR
-
PH
-
PH
-
AT
-
AT
-
BE
-
BE
-
TH
-
TH
-
CZ
-
CZ
-
TR
-
TR
-
GB
-
GB
-
ID
-
ID
-
VN
-
VN
-
CN
-
CN
-
BR
-
BR
-
JP
-
JP
-
ET
-
ET
-
UA
-
UA
-
BO
-
BF
-
BF
-
PK
-
TN
-
TN
-
IL
-
IL
-
CA
-
CA
-
MX
-
MX
-
MU
-
MU
-
US
-
US
-
PE
-
NZ
-
RE
-
NZ
-
Poska
-
Stany Zjednoczone
-
Ghana
-
polska
-
Egipt, Austria, Niemcy, Chiny.
-
Egipt, Paragwaj, Bułgaria, Sri Lanka, Au
-
Polska - Kołobrzeg - źródło nr 39 "Janta
-
Polska - Kołobrzeg - źródło nr 39 "Janta
-
Reunion
-
Mauritius
-
Import
-
Czeska Republika
-
Włochy/Pakistan
-
POLSKA
-
Dania
-
Taiwan
-
PRC
-
Preu
-
Nemcy
-
Nemcy
-
USA
-
Paragwaj/Tajlandia
-
WKS
-
Ekwador, Peru, Sri Lanka, Brazylia
-
NIemcy
-
Słowenia
-
Kraj
-
włochy
-
kraj
-
Wlochy
-
Wlochy
-
Kraje UE/spoza UE
-
Azerbejdżan
-
Uganda
-
Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna
-
Nepal
-
Papua Nowa Gwinea
-
Togo
-
Syria
-
Irlandia
-
Kostaryka
-
Rolnictwo UE
-
Kambodża
-
Rolnictwo spoza UE
-
Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE
-
Serbia i Czarnogóra
-
Niemcy
-
Turcja
-
Maroko
-
Paragwaj
-
Austria
-
Włochy
-
Madagaskar
-
Holandia
-
Ukraina
-
Tajlandia
-
Stany Zjednoczone Ameryki
-
Francja
-
Chiny
-
Japonia
-
Litwa
-
Izrael
-
Filipiny
-
Mali
-
Kanada
-
Pakistan
-
Indie
-
Tunezja
-
Sri Lanka
-
Kazachstan
-
Boliwia
-
Peru
-
Mołdawia
-
Republika Południowej Afryki
-
Hiszpania
-
Meksyk
-
Argentyna
-
Burkina Faso
-
Rumunia
-
Republika Korei
-
Gwatemala
-
Etiopia
-
Republika Czeska
-
Finlandia
-
Kenia
-
Tanzania
-
Węgry
-
Słowacja
-
Nowa Zelandia
-
Ekwador
-
Łotwa
-
Samoa
-
Portugalia
-
Grecja
-
Brazylia
-
Belgia
-
Indonezja
-
Kongo
-
Norwegia
-
Chorwacja
-
Dominikana
-
Wybrzeże Kości Słoniowej
-
Senegal
-
Kolumbia
-
Albania
-
Honduras
-
Wietnam
-
Uzbekistan
-
Rosja
-
Egipt
-
Bułgaria
-
Szwecja
-
Czechy
-
Indonezja
-
Chile
-
Iran
-
Kirgistan
-
Australia
-
Algieria
-
Białoruś
-
Panama
-
Nikaragua
-
Armenia
-
--
-
Estonia
-
Hawaje
-
Tajwan
-
Wielka Brytania
-
Nigeria
-
Anglia
-
Gruzja
-
Haiti
-
Korea
-
Islandia
-
Tadżykistan
-
Szwajcaria
-
Zjednoczone Emiraty Arabskie
Certyfikaty inne
Min. termin przydatności (w dniach)
Ocena


BIO Olej kokosowy nierafinowany tłoczony na zimno virgin 900ml Intenson

Witamina D3 2000IU + K2-MK7 50μg forte krople K2MK7 20ml DR JACOB'S

Kwas L-askorbinowy Witamina C CZDA 1kg STANLAB

DAKTYLE BEZ PESTEK SUSZONE BEZGLUTENOWE BIO 1 kg - BIO PLANET

Witamina C Liposomalna Liposomal Vitamin C 1000mg 180 kapsułek Dr. Mercola kenayAG

Naczynie do kiełków - plastikon (BIO NATURA)
Sosy sojowe, shoyu, tamari, teriyaki
Potrawy azjatyckie słyną z wyrazistych, ciekawych smaków i zachwycają swoimi orientalnymi, oryginalnymi aromatami. Do najpopularniejszych i najczęściej używanych składników tej kuchni należy shoyu czyli sos sojowy, który jest produkowany na terenach dalekowschodnich nieprzerwanie od kilku tysięcy lat. Przygotowywany na bazie sfermentowanych, przy pomocy grzybów koji, ziaren soi oraz pszenicy, połączonych z wodą i solą, stanowi podstawę wielu tradycyjnych chińskich i japońskich dań, lecz jego popularność w innych częściach świata stale rośnie. Niepowtarzalny słony smak sosu sojowego wzbogaca wiele różnorodnych potraw.