


Producent
-
ALB-GOLD (4)
-
ALCE NERO (11)
-
BARTOLINI (4)
-
BARTOLINI (makarony) (3)
-
BIO EUROPA (2)
-
BIO VERDE (sery, wędliny, humusy, inne) (1)
-
BIO ZENTRALE (produkty spożywcze) (1)
-
DALLA COSTA (3)
-
DIET FOOD (1)
-
GIROLOMONI (3)
-
GRANORO (10)
-
GRON BALANCE (1)
-
LA BIO IDEA (3)
-
LA SELVA (1)
-
NATURASI (1)
-
PASTIFICIO DI BARI (1)
-
PRODUKTY KLASZTORNE (6)
-
RAPUNZEL (1)
-
VITALIANA (5)
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Bez glutenu
Wegetariańskie
Dla niemowląt
Bez laktozy
Bez cukru
Cena
-
od
do
Makaron semolina
Semolina to mąka uzyskiwana z pszenicy durum, z której następnie wytwarza się makarony oraz kaszę kuskus. Na jej bazie produkuje się zwłaszcza tradycyjne włoskie makarony.







MAKARON (SEMOLINOWY) GNIAZDA SPAGHETTI ALLA CHITARRA BIO 250 g - BARTOLINI






MAKARON (Z PSZENICY DURUM) TORTIGLIONI BIO 500 g- VITALIANA






MAKARON (SEMOLINOWY) DLA DZIECI "FARMA" BIO 300 g - ALB-GOLD (KID'S PASTA)






MAKARON (SEMOLINOWY) DLA DZIECI "SAFARI" BIO 300 g - ALB-GOLD (KID'S PASTA)






MAKARON (SEMOLINOWY Z POKRZYWĄ) SPIRELLI BIO 500 g - ALCE NERO






MAKARON (SEMOLINOWY Z ALGAMI MORSKIMI) GNIAZDA TAGLIATELLE BIO 250 g - BARTOLINI





