


Producent
Certyfikat BIO
Bez glutenu
Wegetariańskie
Wegańskie
Bez laktozy
Bez jajek
Bez orzechów
Bez cukru
Cena
-
od
do
Pasty słonecznikowe
Pestki słonecznika to bardzo zdrowy i niedrogi składnik, jednak często niedoceniany w kuchni. Nasiona słonecznika doskonale smakują w prażonej wersji, a jeśli odpowiednio się je namoczy, z łatwością blendują się na twarożki, mleka lub roślinne śmietanki. Doskonale sprawdzą się również w wersji past i pasztetów. Pasty słonecznikowe zawierają w sobie liczne składniki odżywcze, dlatego są rewelacyjnym uzupełnieniem diety wegetariańskiej, wegańskiej, jak i osób urozmaicających swoje posiłki różnymi ekologicznymi produktami.







POMIDOROWY SOS DLA DZIECI BEZGLUTENOWY BIO 350 g - ZWERGENWIESE






PASZTET WEGAŃSKI Z PESTEK SŁONECZNIKA BIO 160 g - POLONIAK






KETCHUP DLA DZIECI BEZGLUTENOWY BIO 500 ml - ZWERGENWIESE





