


Producent
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Wegetariańskie
Dla niemowląt
Cena
-
od
do
Pieczywo chrupkie, wafle ryżowe, tortilla
Chrupkie przekąski stanowić mogą bazę lub samodzielną formę posiłku. Oprócz tego, że zaspokajają apetyt, są jednocześnie bardzo dobrym źródłem skrobi i węglowodanów złożonych, a przy tym mniej kaloryczne w porównaniu z drożdżowymi wypiekami z mąki pszennej, chlebem lub bułkami. Pieczywo chrupkie występuje w różnych formach, podobnie jak wafle ryżowe. Głównym elementem rozróżniającym jest ich składnik bazowy - mogą być pełnoziarniste, kukurydziane, żytnie, razowe lub mieszane. Do tworzenia różnego rodzaju przekąsek i dietetycznych posiłków, sprawdzą się także tortille, czyli meksykańskie placki wykonane z mąki.







Wafle kukurydziane z pszenicą durum senatore cappelli BIO 100 g - Alce Nero






PIECZYWO CHRUPKIE ŻYTNIE RAZOWE Z SEZAMEM BIO 250 g - BURGER






WAFLE RYŻOWE PEŁNOZIARNISTE Z 4 ZIARNAMI BIO 100 g - ALCE NERO






WAFLE Z SORGO I AMARANTUSA BEZGLUTENOWE BIO 120 g - FIORENTINI






Chrupiąca granola orzechowa 100g EKO Local Organic Vege






PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 150 g (15 sztuk) - TERRASANA






Pieczywo chrupkie z ciecierzycą bezgulutenowe BIO 100 g EkoWital






TORTILLA WRAPS WARZYWNA CZERWONA BEZGLUTENOWA BIO 100 g - PAPAGRIN






Chleb lniany suszony z słonecznikiem i lnem bezglutenowy BIO 70 g - PAPAGRIN





