


Producent
-
ALCE NERO (3)
-
ALIMENTA (3)
-
ALLOS (2)
-
AMAIZIN (3)
-
BIOMINKI (1)
-
BIOTODAY (1)
-
BONVITA (1)
-
BURGER (4)
-
ChrrUP (1)
-
Danvita (7)
-
ECOR (3)
-
EKOWITAL (4)
-
FIORENTINI (16)
-
KING SOBA (2)
-
LA BIO IDEA (1)
-
LIFEFOOD (1)
-
PAPAGRIN (7)
-
PIEKARNIA POLA (1)
-
Polskie Młyny (1)
-
SCHAR (5)
-
SCHNITZER (1)
-
TERRASANA (1)
-
YOGA LIFE (1)
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Wegetariańskie
Dla niemowląt
Cena
-
od
do
Pieczywo chrupkie, wafle ryżowe, tortilla
Chrupkie przekąski stanowić mogą bazę lub samodzielną formę posiłku. Oprócz tego, że zaspokajają apetyt, są jednocześnie bardzo dobrym źródłem skrobi i węglowodanów złożonych, a przy tym mniej kaloryczne w porównaniu z drożdżowymi wypiekami z mąki pszennej, chlebem lub bułkami. Pieczywo chrupkie występuje w różnych formach, podobnie jak wafle ryżowe. Głównym elementem rozróżniającym jest ich składnik bazowy - mogą być pełnoziarniste, kukurydziane, żytnie, razowe lub mieszane. Do tworzenia różnego rodzaju przekąsek i dietetycznych posiłków, sprawdzą się także tortille, czyli meksykańskie placki wykonane z mąki.







Pieczywo chrupkie kukurydziane bezglutenowe BIO 100 g EkoWital






PIADINA ORKISZOWA BIO (3 x 100 g) 300 g - ALIMENTA






Płaskie chlebki pszenne z ziołami prowansalskimi Danvita, 130g






Wafle kukurydziane z pszenicą durum senatore cappelli BIO 100 g - Alce Nero






Chleb lniany suszony z pomidorami i bazylią bezglutenowy BIO 70 g - PAPAGRIN






CHRUPKI KUKURYDZIANE PIRAMIDKI Z SOLĄ MORSKĄ BEZGLUTENOWE BIO 20 g - FIORENTINI






ChrrUp - chrupiąca przekąska z pieczywa pszennego o smaku pizzy, 50g






PIECZYWO CHRUPKIE ŻYTNIE RAZOWE Z SEZAMEM BIO 250 g - BURGER






Pieczywo chrupkie kasztanowe bezglutenowe BIO 100 g Ekowital





