


Producent
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Wegetariańskie
Dla niemowląt
Cena
-
od
do
Pieczywo chrupkie, wafle ryżowe, tortilla
Chrupkie przekąski stanowić mogą bazę lub samodzielną formę posiłku. Oprócz tego, że zaspokajają apetyt, są jednocześnie bardzo dobrym źródłem skrobi i węglowodanów złożonych, a przy tym mniej kaloryczne w porównaniu z drożdżowymi wypiekami z mąki pszennej, chlebem lub bułkami. Pieczywo chrupkie występuje w różnych formach, podobnie jak wafle ryżowe. Głównym elementem rozróżniającym jest ich składnik bazowy - mogą być pełnoziarniste, kukurydziane, żytnie, razowe lub mieszane. Do tworzenia różnego rodzaju przekąsek i dietetycznych posiłków, sprawdzą się także tortille, czyli meksykańskie placki wykonane z mąki.







Pieczywo chrupkie kukurydziane bezglutenowe BIO 100 g EkoWital






PIADINA ORKISZOWA BIO (3 x 100 g) 300 g - ALIMENTA






Płaskie chlebki pszenne z ziołami prowansalskimi Danvita, 130g






Wafle kukurydziane z pszenicą durum senatore cappelli BIO 100 g - Alce Nero






Meisterbackers Mehrkorn chleb wieloziarnisty bezglutenowy 300 g Schar






PIECZYWO CHRUPKIE ŻYTNIE RAZOWE Z SEZAMEM BIO 250 g - BURGER






CHRUPKI KUKURYDZIANE PIRAMIDKI Z SOLĄ MORSKĄ BEZGLUTENOWE BIO 20 g - FIORENTINI





