


Producent
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Kraj pochodzenia składników
Wegetariańskie
Wegańskie
Dla niemowląt
Bez laktozy
Ocena
Cena
-
od
do
Zdrowe konserwy
Powszechnie uważa się, że konserwy posiadają mniej wartości odżywczych w porównaniu ze świeżymi lub mrożonymi produktami. W rzeczywistości konserwowanie nie wpływa na białko, tłuszcze, węglowodany i pozwala zachować zdecydowaną większość zawartych składników. Dodatkowo znaczna część witamin rozpuszczalnych w tłuszczach czyli A, D, E, K oraz składników mineralnych zostaje zachowana.







Fasola czerwona kidney w zalewie BIO 360 g / 240 g EkoWital






GROSZEK ZIELONY W ZALEWIE BIO 300 g (200 g) (SŁOIK) - ALCE NERO







CIECIERZYCA W ZALEWIE W SŁOIKU BIO 350 g (215 g) - BIO EUROPA






SOCZEWICA ZIELONA DUPUIS (PUSZKA) BIO 400 g - LA BIO IDEA






FASOLKA KIDNEY W ZALEWIE W SŁOIKU BIO 350 g (215 g) - BIO AZJA






Groszek zielony w zalewie BIO 350 g / 230 g EkoWital






FASOLKA BIAŁA JAŚ (PUSZKA) BIO 400 g - LA BIO IDEA





