


Producent
Kraj producenta
Kraj pochodzenia składników
Wegetariańskie
Wegańskie
Dla niemowląt
Bez laktozy
Bez jajek
Bez cukru
Cena
-
od
do
Fasolka mung, adzuki, pinto
Fasolka jest doceniana przez dietetyków i osoby dbające o zdrowie za swoje właściwości odżywcze i bogactwo zawartych w niej witamin. W tej kategorii znajdują się zróżnicowane rodzaje fasoli, aby każdy mógł wybrać swój ulubiony smak, który urozmaici codziennie spożywane potrawy. Fasolka mung to coraz bardziej popularna odmiana. Spożywa się ją jako zamiennik mięsa, jednak nie jest przeznaczona wyłącznie dla wegetarian. Wysoki poziom żelaza, magnezu i błonnika czyni ją drogocennym dodatkiem do dań obiadowych oraz przekąsek.







CIECIERZYCA BIO 1 kg - BIO PLANET






SOCZEWICA ZIELONA BIO 1 kg - BIO PLANET






FASOLKA PINTO BIO 400 g - BIO PLANET






Fasola czerwona kidney w zalewie BIO 360 g / 240 g EkoWital






FASOLKA MUNG BIO 1 kg - BIO PLANET






FASOLKA ADZUKI BIO 1 kg - BIO PLANET







Fasolka szparagowa w zalewie BIO 340 g / 185 g EkoWital





