


Producent
Certyfikat BIO
Kraj pochodzenia składników
Wegetariańskie
Wegańskie
Bez cukru
Bez soi
Ocena
Cena
-
od
do
Oliwki w zalewie
Oliwki są obowiązkowym produktem kuchni bałkańskiej i śródziemnomorskiej. Dodatkowo są uwielbiane przez ludzi na całym świecie. Idealnie komponują się z różnego rodzaju serami tworząc pełnowartościowe danie. Bez względu na moment zerwania, świeże oliwki są bardzo gorzkie, dlatego muszą być poddane procesowi fermentacji.







OLIWKI CZARNE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g - BIORGANICA NUOVA






Oliwki zielone bella di cerignola z pestką w zalewie BIO 350 g - Alce Nero






OLIWKI ZIELONE BEZ PESTKI BIO 350 g - CAMPOMAR NATURE






OLIWKI ZIELONE BEZ PESTEK W ZALEWIE BIO 280 g - BIORGANICA NUOVA






OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE MIGDAŁAMI W ZALEWIE BIO 300 g - NEFELI






OLIWKI CZARNE KALAMATA Z PESTKĄ W ZALEWIE BIO 300 g – NEFELI






OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE CZERWONĄ PAPRYKĄ W ZALEWIE BIO 300 g - NEFELI






OLIWKI ZIELONE GORDAL BEZ PESTKI BIO 350 g - CAMPOMAR NATURE






