


Certyfikat BIO
Kraj producenta
Kraj pochodzenia składników
Wegetariańskie
Wegańskie
Bez laktozy
Bez cukru
Ocena
Cena
-
od
do
Makarony razowe i żytnie
Jeśli myśli się poważnie o zdrowej diecie, warto korzystać z dobrodziejstw pełnoziarnistych makaronów, zamiast ciągle stawiać na typowe, wysokokaloryczne produkty z dodatkiem jajek. Makaron razowy, na przykład ten wykonany z mąki żytniej, może zaskoczyć zdecydowanie większą zawartością błonnika, białka oraz potrzebnych mikroelementów, w porównaniu do klasycznych makaronów.







MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) ŚWIDERKI BIO 400 g - BIO EUROPA






MAKARON (ŻYTNI RAZOWY) WSTĄŻKA BIO 400 g - BIO EUROPA






Makaron (ryżowy razowy z dynią i imbirem) bezglutenowy BIO 250 g - TERRASANA






MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) PENNE BIO 5 kg - HORECA (ALCE NERO)





