


Producent
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Kraj pochodzenia składników
Bez glutenu
Wegetariańskie
Dla niemowląt
Bez soi
Ocena
Cena
-
od
do
Jogurty
Jogurt jest przetworem uzyskiwanym z pasteryzowanego mleka krowiego. To produkt o bardzo długiej tradycji, obecny w kuchni bałkańskiej, śródziemnomorskiej, tureckiej, ale także w innych krajach Bliskiego Wschodu, a także w Polsce.







Jogurt domowy PROBIO jogurt żywe kultury bakterii probiotyk opakowanie 2 x 1g ZAKWASKI VIVO






Jogurt domowy VITALAKT żywe kultury bakterii probiotyk opakowanie 2 x 0,5g ZAKWASKI VIVO







JOGURT KREMOWY MANGO - WANILIA (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g - SOBBEKE






JOGURT KREMOWY BRZOSKWINIA - MARAKUJA (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 150 g - SOBBEKE






JOGURT KREMOWY BRZOSKWINIA - MARAKUJA (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) - SOBBEKE






JOGURT KREMOWY MANGO - WANILIA (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) - SOBBEKE






JOGURT KREMOWY MALINA - GRANAT (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) - SOBBEKE






JOGURT KREMOWY JAGODOWY (3,8% TŁUSZCZU W MLEKU) BIO 500 g (SŁOIK) - SOBBEKE





