


Producent
Certyfikat BIO
Kraj producenta
Wegetariańskie
Wegańskie
Bez laktozy
Bez cukru
Bez soi
Cena
-
od
do
Ocet jabłkowy
Znany od wieków ocet jabłkowy ceniony jest ze względu na swoje właściwości prozdrowotne i kosmetyczne. Poznali się na nim mieszkańcy starożytnej Babilonii, stosując go jako konserwant do mięsa. Prekursor medycyny - Hipokrates cenił chłodzące działanie wytwarzanego z jabłek octu, przypisując go swoim pacjentom na różne dolegliwości i choroby. Jedną z tajemnic urody Kleopatry były kąpiele w wodzie z dodatkiem octu, a podobno jego regularne picie pozwoliło zachować jej nienaganną, zgrabną sylwetkę. Również i dziś ceni się walory octu jabłkowego. Nadaje potrawom wyrazistego smaku i znajduje się w składzie wielu kosmetyków. To środek o wszechstronnym zastosowaniu, który uważany jest za zdrowszą alternatywę octu spirytusowego.







OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 330 ml - BEUTELSBACHER






OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 750 ml - BEUTELSBACHER






OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 5 % 500 ml - BIO PLANET






OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY 5 % BIO 250 ml - FAIR ORGANIC






OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY 5 % BIO 750 ml - FAIR ORGANIC






OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY 6,1 % BIO 500 ml - FAIR ORGANIC





