Fasolka szparagowa w zalewie BIO 340 g / 185 g EkoWital
Opis
Fasolka szparagowa należy do roślin strączkowych bogatych w białko i błonnik, wspomagające układ pokarmowy. Jest tez niezbędna w diecie cukrzyka gdyż jest mało kaloryczna a ponadto ma niski indeks glikemiczny. Polecamy do sałatek oraz jako dodatek do dań głównych.
SKŁADNIKI
fasolka szparagowa*, woda, sól morska.
*składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
wartość energetyczna (kj/kcal): 110 kJ/ 26 kcal
białko (g): 1,6
węglowodany (g): 2,9
w tym cukry (g): 0,8
tłuszcz (g): 0,3
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 0,1
błonnik pokarmowy (g): 2,6
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 2 dni.
BEZ CUKRU: TAK
Produkt BIO: TAK
Dane techniczne
Bez laktozy | TAK | |
Bez jajek | TAK | |
Bez orzechów | TAK | |
Bez cukru | TAK | |
Bez soi | TAK |
EKOWITAL
Dostawa Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
DHL
Czas doręczenia:
Darmowa dostawa od xx zł
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię o produkcie